Recensies

Laat een reactie achter

 • Esther Schouten
  31 juli 2021 21:52

  Hellen heeft al veel voor mij betekent als het gaat om zelfbeeld, je eigen ik ontdekken en je lijf omarmen. Ik ben altijd enthousiast over Hellen en ik vertel graag over haar kennis en kunde. Nu was ik extra blij dat ik Hellen ook mocht uitnodigen voor mijn groepen leerlingen. We hadden afgesproken dat het vooral zou moeten gaan over het omarmen van je eigen zelf. Zeker als je kijkt naar de omgeving van de jeugd gaat het altijd om vergelijken, mooier, beter, nouja je kent het wel. Ook hier had Hellen een zeer kundige, grondige voorbereiding. Ze ging voor de groep staan en stelde zich kwetsbaar en open op. Ze reageerde enthousiast op de leerlingen en hield ze op haar doel gefocust. Ze koos niet voor de,
  soms 'makkelijke' gewenste antwoorden die volwassenen soms geneigd zijn te geven, maar ging in gesprek. Dus als je dit leest als docent, jeugdleider, mentor of andere rol als voorbeeldfiguur. En als je op zoek bent naar een waardevolle invulling van een les of clubavond, dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met Hellen. Ik weet zeker dat ze je niet teleur stelt!

 • Janneke van Wingerden en Karina Valkenburg
  20 juli 2021 21:56

  Onlangs hebben wij een kleurenanalyse laten doen door Hellen. Naast dat het erg gezellig was, vonden wij de theorie achter het advies heel boeiend. Heel leerzaam en het gaf ons een boost van zelfvertrouwen. Binnenkort hopen we voor een make up advies te gaan. Bedankt Hellen!

 • Miranda de Jong
  19 juli 2021 10:40

  Een weekje terug ben ik met mijn moeder en zus bij Hellen langsgeweest voor een kleurenanalyse. We vonden het heel bijzonder om op deze manier naar kleuren te kijken en bleken alle drie een ander kleurtype te zijn. Het was een leuke en leerzame ochtend. Bedankt Hellen!

 • Bert de Bruijn
  17 juli 2021 16:50

  Hellen, het was een geweldige ervaring om dit bij jou mee te maken. Wat was het gezellig en wat deed je het leuk. Het was echt een openbaring voor ons mannen. Niet geweten dat dit zo nuttig en leuk zou zijn. Echt een aanrader. Sta nu iedere ochtend met de herfstwaaier bij mijn gaderobe om de juiste combinaties bij elkaar te zoeken. Een groot succes ! En....mannen....gewoon doen! Bedankt voor de leerzame en fijne avond. Heeft zeker een vervolg.

 • Peter Kalkman
  05 juli 2021 15:15

  Hellen heeft bij ons op school een workshop gegeven. Ze deed dit met veel passie en plezier. Haar kennis heeft ze op een enthousiaste manier over kunnen brengen op onze leerlingen. Een waardevolle en leerzame workshop, bedankt!!!

 • Mari Anne
  02 juli 2021 01:02

  Het was geweldig Hellen van Buuren. Je enthousiaste benadering en deskundigheid zijn als een warme deken en brachten het juiste type in mij naar boven😃 Ik ben al met m’n kledingkast aan de gang en ik heb heel wat te organiseren😉
  Dank voor een geweldige ochtend mooi mens🧡

 • Marloes Carnal
  01 juli 2021 18:38

  Via de cursus Capsule Wardrobe van Laura en James kwam ik bij Hellen. En wat had ik dit nodig zeg!!! Zeker omdat ik zo fout zat met mijn persoonlijke kleurtype. Mijn gedachten was koele zomer, maar no way dat dat het was. Hellen liet met haar pure enthousiasme zien wat kleur met je doet. Tja en hoe ze het doet, is voor mijn nog steeds een magisch raadsel. Mijn hele gezicht kreeg een totaal ander contrast bij de kleuren van de gedempte herfsttype. Dus hup vandaag met de waaier op pad en wow wat is dit fijn. Net als vlinders in je buik laat de nieuwe look me stralen door de juiste kleuren. Kortom een hele mooie toevoeging voor mijn toekomstige ontdekkingsreis in de mode. Dank dank dank Hellen voor je advies.

 • Aukje de Boer
  23 juni 2021 15:33

  Toen ik bij Hellen de oprit opreed kwam ik al in een heerlijke open sfeer , wat een rust en ruimte. Hellen stelde me helemaal op mijn gemak, en wat een kennis en inzicht in hoe kleuren met je werken, zo inspirerend! Daardoor werd het al snel duidelijk wat voor type ik was. Ik heb de dag erna meteen de kleuren toegepast die ik toevallig in de kledingkast had hangen. En door de juiste kleuren bij elkaar te dragen zag ik meteen dat het zo goed stond! Ik kreeg meteen die dag complimenten over mijn outfit, zo ontzettend leuk!
  Dankjewel Hellen, een aanrader voor iedereen!!!!!