Recensies

Laat een reactie achter

 • Rosalie
  26 juni 2020 11:02

  Na twijfelen en een sceptische blik, toch een afspraak bij Hellen gemaakt.
  Nu raad ik het iedereen aan! Er is geen goed of fout, gewoon een handleiding om het beste uit jezelf en je garderobe te halen. De sjaals lieten heel duidelijk zien dat de ene kleur mij laat stralen en de andere kleur juist niet. Dat is niet een kwestie van ‘gevoel’ maar heel duidelijk te zien. Hellen heeft mij laten zien hoe ik de kleurenwaaier kan gebruiken, dat is geen beperking, maar juist een verrijking. Er horen ontelbaar veel kleuren bij mijn type, de waaier helpt om die kleuren, die mij laten stralen, te herkennen.
  Het enthousiaste van Hellen is aanstekelijk, het was een heel gezellige ochtend met genoeg tips voor een leven lang. Ik kom zeker nog eens terug voor een kleding stijl advies!

 • Judit
  06 mei 2020 10:29

  Een middag met jou en je hebt een levenslange boost voor je zelfvertrouwen. Ik weet nu welke kleuren mij fantastisch staan en zorg nu met de juiste kleuren ervoor dat mijn onrustige huid niet meer de boventoon voert. Zo fijn! En met het uitgebreide kledingadvies weet ik ook nog eens welke mooie punten ik kan accentueren en hoe. Heb nu al zin in mijn volgende "personal shop sessie" met je. Hellen, je bent een prachtige kleurrijke vrouw. Met bevlogenheid voor je vak! Bedankt voor al je levenslang bruikbare adviezen!

 • Manouk en Marit - Netwerk in de zorg
  24 juli 2019 21:11

  ‘Hellen is bevlogen van haar vak. Duidelijk en nuchter en weet met de nodige dosis humor een kleurenanalyse en het personal shoppen tot een echt feestje te maken. Ze geeft niet op totdat het resultaat bereikt is en is enorm betrokken in het meedenken en gaan voor het beste resultaat. Echt een aanrader!’

 • Marianne
  29 april 2019 12:48

  Op 24 april heb ik een (sollicitatie)training via Nice to meet you bijgewoond met als onderwerp: hoe ga je op gesprek.
  Onderdeel hiervan was een presentatie door Hellen van Buuren, waarin zij uitlegt hoe belangrijk een eerste indruk is.
  De juiste kleding speelt hierin uiteraard een belangrijke rol.
  Haar eigen presentatie is hiervan een prachtig voorbeeld en laat zien dat zij als geen ander weet hoe zich te kleden en welke kleuren haar recht doen.
  Eveneens kenmerkend voor Hellen is het enthousiasme waarmee zij de deelnemers duidelijk en met humor de verschillen laat zien die er zijn in kleding en kleurkeuze en hoe een juiste keuze bij kan dragen aan het overkomen op anderen.
  Het was mooi om te zien hoe zij met humor en kennis van zaken de deelnemers enthousiast maakt.
  Hellen is een professional pur sang!

 • Yvonne Kramer
  17 maart 2019 07:23

  Had een cadeaubon voor kleurenanalyse gekregen van mijn dochter voor mijn verjaardag in november. Nu er van gekomen dus! Ik vond het erg leuk om te doen en te zien wat voor type ik ben, herfsttype. Ik vond het leuk om te horen dat Hellen mijn bril erg gaaf vond en mijn haarkleur prachtig.
  Alleen.... mijn rode lipstick was fout! Inmiddels een oranje achtige kleur aangeschaft.
  Nogmaals, een fijne, leerzame middag!

 • Jesse
  10 februari 2019 13:55

  Ik vond het echt heel erg interessant. Nog nooit stilgestaan bij the power of contrast! Daarnaast maak ik graag gebruik van de expertise van anderen op dit vlak. Ik spiegel mezelf graag aan de onderliggende theorie, en ik hoor het graag als mijn keuzes niet overeen komen met de theorie. Ik ben weer een stuk alerter naar kleding gaan kijken. Niet alleen 'is het leuk?' , maar ook 'past dit bij wat ik wil, en wie ik ben?'. Natuurlijk is mijn kledingkast niet in 1x omgegooid, maar bij toekomstige aankopen hou ik er zeker rekening mee. Tot slot: ik heb de afgelopen 10, zeker 5 dagen in kleding(setjes) gelopen die ik daarvoor nooit bedacht of gekozen had.

 • Jeannette
  10 november 2018 16:35

  Ik heb bewondering voor wat je doet en je motivatie. Jij hebt me laten zien en ervaren dat kleding niet zozeer afhangt van winkel of merk maar of ze onderstrepen van wie je bent en mag zijn. Ik heb je leren kennen als een vrouw met een geweldige passie, die ertoe doet! En ik kom graag nog eens langs ook met familie of vrienden om ze bij jou nog mooier te laten stralen. Deze uitkomst had ik zelf zo nooit bedacht, dank je wel!

 • Annelies Dekker
  14 december 2017 08:18

  enthousiast, eerlijk en positief dat is Hellen!! heel blij met de uitkomst en de gezellige ochtend! echt een aanrader!!