Recensies

Laat een reactie achter

 • Mariella en Patricia
  16 april 2024 08:42

  Het was een gezellige leerzame middag vol verrassingen! Wat een ontdekking om er achter te komen welke kleuren je het mooist staan. Hellen is een warme lieve vrouw en heel deskundig in haar vak! Wij hadden alle vertrouwen in de uitleg, inclusief informatie en advies die we mee hebben gekregen. De locatie is prachtig en de werkruimte heel licht en uitnodigend! Wij zouden iedereen Hellen willen aanraden, puur en oprecht!

 • Simone
  26 maart 2024 21:03

  En dan was daar eindelijk de shopdate. Ik keek er erg naar uit. Zo leuk om advies te krijgen tijdens het shoppen. Wat wel en niet kan, toch bij jezelf blijven. Schatten scoren en dan thuis blijkt dat er nog veel meer matcht bij dat wat werd gekocht. Toen ik dat deelde met Hellen en vervolgens weer op Insta kwam bij Hellen wist ik dat ik goeie keuzes heb gemaakt. Ik heb veel geleerd. Een shopdate is aan te raden als je twijfelt over kleuren of dat wat bij je staat. Of juist eens iets totaal anders te kiezen dan je normaal zou doen. Daarnaast is het een heel gezellig uitje. Aanrader!

 • Hanneke
  26 maart 2024 09:47

  Ik ben mega blij met m'n aankopen en zo fijn om advies en bevestiging van jou te krijgen! Je bent echt een kei in je vak en je gaat zo fijn met mensen om!
  Ik heb nog nooit zóveel gekocht🤣
  Maar geen gram spijt

 • Margreet
  26 maart 2024 09:32

  Ik ben samen met Hellen en een groepje vrouwen gaan secondhand shoppen. Het was echt een superfijne ochtend met allemaal lieve vrouwen. Voor mij werkt het echt met elkaar schatgraven. Hellen is echt een topper... zo ontspannen en lekker eerlijk. Ik ben heel blij met het resultaat!

 • Rosanne
  19 maart 2024 17:40

  Echt zo helpend de shopdates! Ik vind het aanbod aan kleding altijd mega overweldigend en zie dan door de bomen het bos niet meer, maar gelukkig denkt Hellen dan mee en kom ik thuis met een berg fantastische kleding❤️

 • Edith
  16 maart 2024 18:07

  Afgelopen week bij Hellen geweest voor een kleurenanalyse en een make up advies. Naast dat het supergezellig was gaf Hellen duidelijke uitleg en goed advies. Gaaf om te zien wat verschillende kleuren doen met je uitstraling. Nu is het tijd om, met de kleurenwaaier in m'n hand, buiten m'n comfortzone te gaan shoppen.
  Dank je wel Hellen voor de toffe ochtend!

 • Ilse
  15 maart 2024 20:30

  Iedereen zou een vleugje van Hellen mogen meekrijgen in zijn of haar leven! Het wordt er kleurrijker en vrolijker van. Wat een vakvrouw. Na een kleurenanalyse (m’n man ook) en een personal shopdate, nu ook een shopdate in en groep gedaan bij Marie O Lief ❤️ Het was echt een feestje om bij te zijn en ik ben met een hele grote stapel schatten naar huis gegaan dankzij Hellen!

 • Romana
  12 maart 2024 19:22

  Een cadeau aan mezelf, een eenmalige investering om te kijken of het nog mooier kan! Ik hou van kleur en het bleek dat ik van nature de laatste jaren al veel uit mijn kleurenpalet koos. Ook nog andere kleurige kleding in mijn kast, waar ik nu, door de heldere uitleg van Hellen en het werken met de kleurdoeken van begrijp waarom sommige kleuren to much voor me zijn! Ik heb er echt van genoten en verheug me erop het in de praktijk nog meer door te gaan voeren!