Recensies

Laat een reactie achter

 • Caroline
  09 april 2022 21:22

  Hellen heeft mij ontzettend geholpen met haar kleurenadvies! Ze laat je op je gemak voelen en brengt het beste in je naar boven qua kleuren, wat wil je nog meer :) Een bezoekje aan Hellen is een duurzame investering in jezelf, ik kan het iedereen aanraden!

 • Jolanda
  02 april 2022 13:28

  Wat een heerlijke ochtend heb ik gehad.
  Hellen heeft mij goed inzicht gegeven in 'mijn' kleuren en stijl. En dat leverde verrassende zaken op. En het stijl- en kleurenboek wat zij voor jou persoonlijk maakt is super. Mooi naslagwerk waar ik zeker mee aan de slag kan. Hellen heeft het vermogen om je binnenkant door kleur en stijl naar buiten te brengen. Dank je wel!

 • Elsa
  14 maart 2022 21:46

  Gelukkig betekende gedwongen uitstel door allerlei corona-perikelen, geen afstel! Want, wat als je lievelingskleuren helemaal niet de kleuren blijken te zijn die het mooiste in je naar boven halen? Natuurlijk draait de wereld dan door, maar het is toch een gemiste kans. Ik moest echt leren omdenken. Zonder de kleurenanalyse bij Hellen zou ik dit nooit ontdekt hebben. Door het gebruik van de kleurendoeken zie je direct wat kleur doet met je uiterlijk en uitstraling.
  Hellen heeft enorm veel kennis over kleur en alles wat daarmee te maken heeft. De ontvangst was erg hartelijk waardoor je, je direct op je gemak voelt.

 • Jeanette en Tessa
  02 maart 2022 09:13

  Samen met mijn dochter hebben we bij Hellen de kleurenanalyse gedaan.
  Wat heeft ze een aanstekelijk enthousiasme! En wat hebben we op een leuke manier goed advies en vooral inzichten gekregen!
  Echt een aanrader!

 • Katharina Brinckmeier
  21 februari 2022 22:39

  Blij en super goed geholpen ben ik na deze shopping-date naar huis vertrokken. Dit is een echte aanrader voor iedere vrouw om die zich meer zichzelf in beeld wil zetten, mooi en perfect in eigen stijl! Ikzelf had nooit een voet gezet in die boutique, maar met Hellen geen problerm. Zij maakt je enthousiast, kijkt met alle aandacht voor wat past bij je en is echt een expert in haar vak! Dat zij precies wist wat bij mij zou passen en de juiste winkels al had gekozen maakte het ipv een vermoeiende zoektocht naar iets wat past tot een enthousiasmerende, doelgerichte shopping middag! Laat je door Hellen onder de arm nemen en verrassen met haar warme hulp! Wouw-factor garanteed! :)

 • Christa
  10 februari 2022 14:44

  Superleuke ochtend gehad over kleurenanalyse en kledingadvies. Heel leuk om samen met iemand te doen.
  Hellen is super enthousiast en verteld met veel passie wat wel bij je past en welke kleur jouw het meest doet stralen.
  Zoals ze zei:"Laat de kleur voor je werken"
  Een aanrader

 • Tim Nijland
  14 januari 2022 17:18

  In één woord: geweldig!

  Ik ben erg blij met de kleurenanalyse en het stijladvies. Beide zijn absoluut een aanrader voor iedere man. Hellen is door haar enthousiasme en heldere uitleg heel goed in staat om haar kennis over te brengen. De combinatie van praktische voorbeelden en theoretische uitleg maakt de sessie leuk en leerzaam. De analyse en het advies zijn blijvend te gebruiken en daarom dus echt een investering in jezelf.

 • Katharina Brinckmeier
  15 december 2021 10:39

  Wat gaaf om helemaal in kleur te worden mee genomen, wat bij je past en wat niet. Ik stond versteld hoe dit werkt, zelfs op niveau van je hersenen, en dat je door de juiste kleuren je er ook blijer, meer aanwezig voelt. Dank voor je enthousiaste overdracht aan kennis, advies en kleur analyse. Dit is echt een aanrader voor iedereen!