Recensies

Laat een reactie achter

 • Robin
  08 augustus 2022 13:57

  Leuke investering! Eerst wat uitleg en dan aan de slag met kleuren doeken voor de spiegel. Nu voor de rest van mijn leven een kleurenwaaier in mijn tasje. Wil gelijk gaan opruimen in mijn kast nu ik weet wat 'verkeerde kleuren' met me doen. Goed om te weten.

 • Petra
  19 juni 2022 21:17

  Wat een heerlijke middag heb ik gehad bij Hellen. Het was echt een uitje. De weg ernaar toe en de locatie is prachtig. Het ademt rust uit. Hellen is een inspirerende vrouw met passie voor haar vak. Ze heeft me heel goed laten zien waarom sommige kleuren wel voor mij werken en anderen totaal niet. Het heeft mij nieuwe inzichten gebracht. Echt een aanrader. Als je twijfelt… dan zeg ik doen!

 • Judith
  13 juni 2022 15:30

  Gisteren was het eindelijk zover en zijn mijn zusjes en ik bij Hellen langs geweest voor een kleurenanalyse. De aanvankelijke weifeling nam ze meteen weg. Vanaf het eerste contact tot en met we weggingen, heeft ze ons ons welkom laten voelen en ons op ons gemak gesteld. Hellen heeft een enorme liefde voor haar vak en voor mensen. Ze kijkt heel goed naar wie je bent. Haar deskundigheid en persoonlijkheid heeft ons ontzettend geholpen. Wat een waanzinnig effect is het als je de juiste kleuren omgelegd krijgt. We werden er alledrie gewoon een beetje stil van. Haar fantastisch vormgegeven website heeft ons naar Hellen toe geleid en heeft geen woord teveel gezegd. We zijn nu al aan het kijken wanneer we onze moeder en tante naar Hellen sturen én wanneer we zelf terug komen voor een kleding(stijl)advies. Kortom een ontzettende aanrader!

 • Pieter de Vlaam
  10 juni 2022 20:48

  Mijn broertje en ik zijn gekleurenanalyseerd door Hellen. We hebben enorm genoten, veel geleerd en nog meer gelachen met al die 'sjaaltjes' om onze torso. Het was een waardevolle ervaring en we staan te popelen om met de kleurenwaaier op pad te gaan. We kijken ernaar uit dat straks alle combinaties uit onze kledingkast matchen. Bedankt Hellen!

 • Hilde
  03 juni 2022 19:09

  We hebben veel geleerd van de kleurenanalyse. Voor mij was het belangrijk om zelf goed te kunnen zien wat de verschillende kleuren met mij doen. En waarom dus bepaalde kleuren beter staan. Hellen helpt je op een prettige manier dit zelf te gaan ontdekken. Gaaf om te zien welke kleuren echt goed bij je passen.
  Daarnaast vind ik het heel fijn dat Hellen eerst uitleg geeft over de achtergrond van de kleurenanalyse. Voor mij echt van toegevoegde waarde.
  Hellen is heel enthousiast en gedreven in haar vak, mooi om te zien.

 • Caroline
  09 april 2022 21:22

  Hellen heeft mij ontzettend geholpen met haar kleurenadvies! Ze laat je op je gemak voelen en brengt het beste in je naar boven qua kleuren, wat wil je nog meer :) Een bezoekje aan Hellen is een duurzame investering in jezelf, ik kan het iedereen aanraden!

 • Jolanda
  02 april 2022 13:28

  Wat een heerlijke ochtend heb ik gehad.
  Hellen heeft mij goed inzicht gegeven in 'mijn' kleuren en stijl. En dat leverde verrassende zaken op. En het stijl- en kleurenboek wat zij voor jou persoonlijk maakt is super. Mooi naslagwerk waar ik zeker mee aan de slag kan. Hellen heeft het vermogen om je binnenkant door kleur en stijl naar buiten te brengen. Dank je wel!

 • Elsa
  14 maart 2022 21:46

  Gelukkig betekende gedwongen uitstel door allerlei corona-perikelen, geen afstel! Want, wat als je lievelingskleuren helemaal niet de kleuren blijken te zijn die het mooiste in je naar boven halen? Natuurlijk draait de wereld dan door, maar het is toch een gemiste kans. Ik moest echt leren omdenken. Zonder de kleurenanalyse bij Hellen zou ik dit nooit ontdekt hebben. Door het gebruik van de kleurendoeken zie je direct wat kleur doet met je uiterlijk en uitstraling.
  Hellen heeft enorm veel kennis over kleur en alles wat daarmee te maken heeft. De ontvangst was erg hartelijk waardoor je, je direct op je gemak voelt.