Recensies

Laat een reactie achter

 • Barbara
  02 december 2022 22:06

  Dank je wel voor de verrassende middag gisteren. Ik was heel blij dat ik mijn nichtje dit heb kunnen geven en dat ze zo weer een stapje dichter bij zichzelf kan komen en zekerheid kan krijgen over haar uitzien. Prachtig is ze!

  Je doet het zo mooi met de oprechte bewondering en verwondering over wat kleuren met iemand kunnen doen. Het kan niet anders dan dat dit haar een enorme boost heeft gegeven !

 • Silvia
  02 december 2022 19:04

  Ik heb van Hellen en verdiepingscursus mogen ontvangen! Net als de kleuranalyse was dit een geweldige ervaring. Hellen is heel enthousiast en kundig, dit zorgde voor een sprankelende ochtend. Ik vind het een verrijking om nu nog meer handvatten gekregen te hebben om mijn kleurrijke zoektocht naar mijn stijl en kleur voort te kunnen zetten! Samen met de kledingadvies op mijn lijf geschreven kan ik aan de slag en stap ik de wereld van kleur, vorm en textuur in en kan mijn leerschool beginnen tot een mooi harmonieus garderobe die aan alle kanten matchen en te combineren is. Nooit meer onnodig shoppen en weten wat me goed staat en laat stalen wat er al in zit! Leerzame en waardevolle lessen die Hellen me meegegeven heeft!!

 • Lise
  25 november 2022 10:19

  Personal shoppen met Hellen was een fantastische ervaring! Door Hellens hulp kleurt en past alles mooi bij mijn lichaam, maar ook bij mijn persoonlijke stijl en mijn werk. Hellen legt alles super goed uit (waarom staat het ene kledingstuk wel mooi en het andere niet) en ze is ook professioneel, directief en ad rem. Ik wist daardoor precies waar ik aan toe was. Eindelijk weer een mooie en passende garderobe na twee zwangerschappen (en dat tweedehands! :-). Bedankt, Hellen! Je bent een leuk mens en ik heb genoten van de grapjes en gesprekken.

 • Rebecca
  20 november 2022 20:30

  Wat heb ik een top middag gehad bij Hellen! Kleurenanalyse en kledingstijl advies. Hellen heeft naast veel kennis van haar vak, ook een hele leuke en fijne manier van werken. Het was een gezellige middag! Hellen is een warme, toegankelijke vrouw die je met ontzettend veel plezier en enthousiasme meeneemt in haar werk. Ik raad iedereen aan naar haar te gaan voor deze analyse/advisering!

 • Tina
  18 november 2022 19:22

  Deze week een kleurenanalyse en kledingstijladvies gedaan bij Hellen.
  Hellen is enthousiast en duidelijk in haar uitleg, ik heb een hele leuke middag bij haar gehad.
  Met haar advies hoop ik gerichter te kunnen shoppen en anders is Hellen er nog om mij daarbij te helpen ;-))
  Een echte aanrader voor iedereen!! Dankjewel Hellen!!

 • Syke
  07 november 2022 17:01

  Wat was dat de moeite waard!
  Een kleur analyse gedaan. Er ging een wereld voor mij open.
  Ook qua make-up. Less is more..
  Een super leuke ochtend gehad!
  In december een kledingstyle advies gepland, om het echt af te maken.
  Heb er nu al zin in!

 • Silvia
  31 oktober 2022 20:58

  Wat een heerlijk feestje maakt Hellen ervan, geweldig. Ik ben dankbaar dat ik mezelf deze kleurenanalyse heb gegund en samen met Hellen mocht uitpakken! Ik kan er door de ruime uitleg goed mee uit de voeten. Zeker gecombineerd met het kledingadvies dat ik erbij heb genomen. Heel fijn open contact, vriendelijk onthaal en hele duidelijke uitleg over alles! Echt een heerlijk feestje waar ik nog lang plezier van zal hebben! Geeft ook een rustig gevoel dat ik al doende leer wat ik wel en niet kan hebben. Ook dat ik geen overbodige dingen meer aanschaf en zo help aan een betere wereld geeft een goed gevoel. Alleen maar win momenten.

 • Nicolien Rienks
  31 oktober 2022 12:25

  De kleurenanalyse vond ik leuk, interessant en verrassend!! Was sowieso een heel gezellige middag!! Het feestvarken, 60 jaar geworden, was ook heel blij met dit leuke uitje!! Top Top Top!!