Recensies

Laat een reactie achter

 • Ineke van der Sterre
  24 oktober 2021 09:37

  Mijn ervaring op 19-10-‘21,
  Wat een fijne/hartelijke en enthousiaste persoonlijkheid is deze dame!
  Ze heeft een leuke gezellige ruimte waar de adviezen gegeven worden, waarbij ze met zeer veel passie je mee neemt in de ontdekkingsreis van wat kleur met je doet. Ze stelt je op je gemak en laat aan de hand van een klein stukje theorie in de praktijk zien wat er met je zelf gebeurt bij welke kleur.
  Ook de uitdaging met de make-up is haar gelukt! Zelf bracht ik haast nooit meer make-up aan, omdat het nooit de uitstraling had die ik hoopte. Maar dit is duidelijk ook een kwestie van de juiste kleur en dosering in combinatie met het geheel. Mij heeft ze geïnspireerd om hier verandering in aan te brengen. Last but not least, wat is de rit er naar toe prachtig. Het wonen/werken in deze mooie omgeving inclusief het beeld wat je hebt als je op het adres bent en de inrichting van het erf maken het heel compleet en je ervaart het als zeer gastvrij!
  Ik wens Hellen nog vele bezoek(st)er(s) toe.

 • Marieke de Groot
  14 oktober 2021 10:13

  Vorige week kreeg ik van Hellen een kleuren-analyse en make-up advies.
  Ik voelde me gelijk op mijn gemak door de vriendelijke ontvangst van Hellen, en haar enthousiasme werkte aanstekelijk :) Ik ervaarde dat ze passie heeft voor haar werk.
  De uitkomst van de kleuren-analyse was heel verrassend en leerzaam, want ik bleek een lentetype terwijl ik dacht dat ik een wintertype was. Hellen legde het duidelijk uit, en ik zag ook dat dat qua kleuren en mijn huidtype veel meer bij mij aansloot.
  Ik heb veel zin om gewapend met mijn kleurenwaaier nieuwe kleding te gaan shoppen!
  Qua make-up kreeg ik het advies om lichtere kleuren make-up te gebruiken, waardoor mijn gezicht een zachtere uitstraling krijgt, en de kleuren ook meer ‘overlopen’ en overeenkomen met mijn haar en huidskleur.
  Kortom, ik zou het iedereen aanbevelen, gun jezelf dit!

 • Esther Schouten
  31 juli 2021 21:52

  Hellen heeft al veel voor mij betekent als het gaat om zelfbeeld, je eigen ik ontdekken en je lijf omarmen. Ik ben altijd enthousiast over Hellen en ik vertel graag over haar kennis en kunde. Nu was ik extra blij dat ik Hellen ook mocht uitnodigen voor mijn groepen leerlingen. We hadden afgesproken dat het vooral zou moeten gaan over het omarmen van je eigen zelf. Zeker als je kijkt naar de omgeving van de jeugd gaat het altijd om vergelijken, mooier, beter, nouja je kent het wel. Ook hier had Hellen een zeer kundige, grondige voorbereiding. Ze ging voor de groep staan en stelde zich kwetsbaar en open op. Ze reageerde enthousiast op de leerlingen en hield ze op haar doel gefocust. Ze koos niet voor de,
  soms 'makkelijke' gewenste antwoorden die volwassenen soms geneigd zijn te geven, maar ging in gesprek. Dus als je dit leest als docent, jeugdleider, mentor of andere rol als voorbeeldfiguur. En als je op zoek bent naar een waardevolle invulling van een les of clubavond, dan raad ik je zeker aan om contact op te nemen met Hellen. Ik weet zeker dat ze je niet teleur stelt!

 • Janneke van Wingerden en Karina Valkenburg
  20 juli 2021 21:56

  Onlangs hebben wij een kleurenanalyse laten doen door Hellen. Naast dat het erg gezellig was, vonden wij de theorie achter het advies heel boeiend. Heel leerzaam en het gaf ons een boost van zelfvertrouwen. Binnenkort hopen we voor een make up advies te gaan. Bedankt Hellen!

 • Miranda de Jong
  19 juli 2021 10:40

  Een weekje terug ben ik met mijn moeder en zus bij Hellen langsgeweest voor een kleurenanalyse. We vonden het heel bijzonder om op deze manier naar kleuren te kijken en bleken alle drie een ander kleurtype te zijn. Het was een leuke en leerzame ochtend. Bedankt Hellen!

 • Bert de Bruijn
  17 juli 2021 16:50

  Hellen, het was een geweldige ervaring om dit bij jou mee te maken. Wat was het gezellig en wat deed je het leuk. Het was echt een openbaring voor ons mannen. Niet geweten dat dit zo nuttig en leuk zou zijn. Echt een aanrader. Sta nu iedere ochtend met de herfstwaaier bij mijn gaderobe om de juiste combinaties bij elkaar te zoeken. Een groot succes ! En....mannen....gewoon doen! Bedankt voor de leerzame en fijne avond. Heeft zeker een vervolg.

 • Peter Kalkman
  05 juli 2021 15:15

  Hellen heeft bij ons op school een workshop gegeven. Ze deed dit met veel passie en plezier. Haar kennis heeft ze op een enthousiaste manier over kunnen brengen op onze leerlingen. Een waardevolle en leerzame workshop, bedankt!!!

 • Mari Anne
  02 juli 2021 01:02

  Het was geweldig Hellen van Buuren. Je enthousiaste benadering en deskundigheid zijn als een warme deken en brachten het juiste type in mij naar boven😃 Ik ben al met m’n kledingkast aan de gang en ik heb heel wat te organiseren😉
  Dank voor een geweldige ochtend mooi mens🧡