Recensies

Laat een reactie achter

 • Saskia Sijmens
  10 februari 2021 17:50

  Na een cursus ivm de zoektocht naar mijn kleur type toch maar voor de zekerheid een kleuren analyse laten doen bij hellen.
  Je krijgt een duidelijke uitleg hoe alles werkt en hellen laat door verschillende kleur doeken zien wat het best bij je past.
  Ik dacht een koel zomer type maar bleek door alleen te veel naar mijn eigen favoriete kleuren te kijken toch een verkeerd inzicht ( ben dus koel winter.
  Deze analyse heeft me echt veel opgeleverd en was zeker de investeringen waard. Een echte aanrader

 • Anne Wil
  12 december 2020 15:09

  Erg leuk en nuttig zo'n kleurenanalyse! Hellen laat heel duidelijk zien wat je het beste staat en wat niet en waarom. Ik vind het een waardevolle investering in mezelf.

 • Sanne
  24 november 2020 10:52

  Als verjaardagscadeau bij Hellen langs, ik raad het iedereen aan! Hellen weet precies hoe ze iemand op zijn/haar gemak kan stellen en is uitstekend in het zien en benoemen van de verschillende uitstralingen. Ze vertelt niet alleen welke kleuren je natuurlijke uitstraling ten goede komen of juist niet, maar ze laat ook duidelijk zien waarom. Hierdoor ga je het zelf ook zien. Ik vond het een heel leerzame en verhelderende ontmoeting en ik zou zeggen, maak een afspraak en rijd langs, het is de moeite waard!

 • Sandy
  05 november 2020 17:03

  Woon je in een uithoek van het land en wil je een kleurenanalyse laten doen? Twijfel niet langer en maak een afspraak met Hellen. Het is de rit naar Berkenwoude absoluut waard.
  Na twee zwangerschappen is de vorm van mijn lichaam veranderd waardoor ik me niet meer prettig voelde in de kleding die ik had. Ik koos voor een kleurenanalyse en stijladvies van Hellen vanwege de natuurlijke uitstraling op de website. Die klopt helemaal bij Hellen als persoon. Je voelt je meteen op je gemak.
  De uitkomst van de kleurenanalyse was verrassend. Ik blijk geen herfsttype maar een wintertype te zijn. De stijlgids die ik kort daarna mocht ontvangen, is compleet en staat vol met bruikbare adviezen.
  Om een basisgarderobe aan te leggen ben ik onlangs gaan shoppen met Hellen. Waar ik zelf normaal al uren had gezocht naar kleding op internet, online bestellingen had geplaatst én weer retour had gestuurd, ging ik nu na drie uur met een complete wintergarderobe naar huis. Ik vond het een verademing! Hellen heeft echt kijk op kleding en kan dit vertalen naar jou als persoon. Het dragen van kleding in de stijl en de kleur die bij je past, haalt je schoonheid weer naar boven. Ik voel me nu elke dag prettig in de kleding die ik draag. Dank daarvoor.

 • Kasijani
  01 november 2020 14:07

  Onlangs heb ik mijn moeder voor haar verjaardag een kleuranalyse kado gedaan. Ondanks dat de locatie niet bij ons in de buurt is sprak de website van Hellen mij direct aan. Dat bleek een goede match! Hellen weet veel over kleur en ongetwijfeld over alles dat met kleding te maken heeft, vol passie deelt zij haar kennis.

  Hellen is flexibel en denkt mee, daardoor is een afspraak snel gemaak. Met plezier denken wij terug aan een leuke middag en is mij nu helder dat bepaalde kleuren je eruit kunnen laten zien alsof je ziek bent, terwijl anderen je eruit laten zien alsof net terug bent van vakantie, waarom dat is en welke dat voor ons zijn. Puur kleuren magie! ; )

 • Franca
  27 oktober 2020 14:42

  Samen met Hellen ben ik door mijn garderobe heen gestoven. Alles wat niet meer (bij mijn lijf) paste heeft een andere bestemming gekregen. Hellen is lief, eerlijk en sprankelend. Ze straalt uit dat je goed bent zoals je bent en de mooiste versie van jezelf mag laten zien. Ik kijk met een bruisend gevoel terug op deze middag. En mijn kledingkast? Die is behoorlijk uitgedund, maar er hangen nu alleen nog dingen in waar ik ècht van hou!

 • Corina
  27 oktober 2020 14:25

  Hellen, ik heb bijzonder genoten van de middag en mijn dochter ook. Wat een heerlijk verjaardagskado. We raakte er onderweg naar huis niet over uitgepraat.
  Bedankt hoor voor ook een leerzame dag, en ook voor de heerlijke uitgebreide lunch, super!

 • Debora
  12 oktober 2020 13:18

  Zo'n 5 jaar geleden heb ik samen met mijn moeder en zus een kleuren- en stijlanalyse bij Hellen gedaan. Dat was een heel gezellige en leerzame ochtend, waarin wij Hellen hebben leren kennen als een gezellige, gedreven en gepassioneerde vrouw die mensen tot hun recht wil laten komen. En daar ook de tijd voor neemt. Nu een aantal jaar later liep ik spaak en had ik twijfels. Ik nam contact op met Hellen en ging bij haar bezoek. Wederom heeft zij alle twijfels en weggenomen, door stap voor stap nog eens te laten zien, dat ik echt een herfsttype ben. Zo fijn, iemand die de tijd voor je neemt en je vragen beantwoordt, totdat je zelf weer tot de juiste inzichten komt.