Recensies

Laat een reactie achter

 • Henrike Rauw
  24 maart 2023 14:42

  Onlangs bezocht ik een prachtige verdiepingsdag van de Rebelse Dames… van binnen naar buiten. In de ochtend naar binnen, onze kern, waarde met creatieve opdrachten. Die ‘s middags met een workshop van Hellen naar buiten mocht komen in onze stijl en kleding. Veel bijgeleerd en toegepast (o.a. een andere kleur bril 😀) om meer mezelf te laten zien!

 • Esther
  21 maart 2023 22:04

  Wat een eye-opener zijn mijn sessies met Hellen geweest! Eerst de kleurenanalyse, toen het stijladvies en afgesloten met de garderobe planning. Je zou denken dat je na 45 jaar wel een beetje weet hoe je je moet kleden maar wat een inzichten hebben deze sessies mij gegeven. Het kan zo simpel zijn maar je moet wel even snappen hoe het werkt en dat kan Hellen echt geweldig goed uitleggen: deskundig, helder, lief, leuk, gezellig. Het is een flinke (eenmalige) investering maar eentje die het dubbel en dwars waard is een waar je echt je leven lang wat aan hebt. Bij iedere sessie weer heb ik verassende inzichten opgedaan. En zo leuk om op een nieuwe manier naar kleuren en kleding te kijken en zoveel nieuwe mogelijkheden te zien! Dank je wel, Hellen!

 • Froukje
  20 maart 2023 20:04

  Kleding maken de Man(Vrouw)
  Dit was mijn gedacht na afloop van de dag over je “ binnen en je buitenkant”.
  Zie je er van buiten net zo uit als je je van binnen voelt, of trek je zomaar iets uit je kleding kast. De dag begon met je binnenste, op een speelse manier even je eigenschappen en die van de anderen te zien. Daarna kwam het echte werk, teken je binnenste hoe je echt bent het werden prachtig kunstwerken, hoe kan het anders met zoveel mooie verschillende vrouwen. Voor mij werd het een eyeopener een mooi pallet van zachte kleuren die overheersen en met krachtig lijnen, toen ik klaar was, werd ik er emotioneel van, dit heeft God bedoelt toen Hij mij creëerde, zelfs nu raakt dit me nog diep, dit ben ik als al die andere ballast er niet is. Daarna moesten we onze kinderfoto in het midden leggen en kijken of het klopte. Wau toen was het plaatje compleet.
  Na een geweldige over heerlijk lunch, waarin onze binnenkant werd gevuld gingen we verder met de buitenkant. We kregen een heldere duidelijk uitleg van Hellen wat kleur en stijl over iemand zeggen. Daarna gingen we bij elkaar kijken, wat onze kleding over ons zegt een moment vol complimenten naar elkaar.
  Tot mijn grote vreugde hoorde ik dat er een vervolg dag komt, mij lijkt het leuk om iets meer te horen over wat sieraden en brillen doen met je uiterlijk, wat doet emotie met je kledingkeuze. En iets meer over hoe laat ik mij zoveel mogelijk tot mijn recht komen in kleding stijl of vorm.
  Weet je wat ook een leuk vervolg zou zijn, wat doet voeding met je binnen en buitenkant en wat doet een klein betje makeup met je buitenkant en binnenkant
  Het was een mooie leerzame dag, waarin ik zo dicht bij mezelf was dat het mij verbaasde en ontroerde

 • Elly
  16 maart 2023 19:29

  Voor het eerst kennis gemaakt met Hellen en wat is ze bevlogen over wat kleur met je doet en hoe je door de juiste kleuren te dragen, het beste in je naar boven kunt brengen; dus wie je bent van binnen, door kleur naar buiten laten komen. Maar wat mij het meeste raakte was iets wat Hellen zei "het is respect voor jezelf" om die kleuren te dragen die het beste bij je passen, zodat je op je mooist bent...van binnen en van buiten! Dankjewel, Hellen!!

 • Gerie
  21 februari 2023 19:31

  Wat een topper die Hellen
  Een ochtend wezen shoppen wat normaal uitdraait op een teleurstelling was nu totaal anders Hellen zocht de mooiste kleding bij elkaar en lag heel goed uit waarom iets wel of niet geschikt is
  Andere maat halen of kleding op hangers terug hangen niks was haar teveel
  Het heeft mij tot zoveel inzicht gebracht
  En ook nog is een leuke nieuwe collectie heerlijk zittende kleding
  Bedankt Hellen

 • Angelique
  21 februari 2023 14:48

  We hebben een teamsessie afgesloten met een kleurenanalyse van Hellen.
  Wat een geweldige positieve boost heb ik daarvan gekregen! De kleurenanalyse was een eyeopener. Maar het enthousiasme en de positieve houding en uitstraling van Hellen maakte het helemaal een feestje!

 • Niki
  16 februari 2023 10:36

  Je bent een prachtmens, Hellen. Nogmaals heel veel dank voor de kleuranalyse. Je hebt mij nieuwe inzichten gebracht waar ik elke dag weer profijt van heb. Afscheid genomen van de voor mij 'foute kleuren', en sterk in mijn kracht door mooie duurzame items die mijn kast inmiddels hebben verrijkt. Dank je wel Hellen voor jouw gastvrijheid en deskundigheid.

 • Hennie
  14 februari 2023 10:38

  Hellen is een super leuke, enthousiaste ,vriendelijke vrouw.
  Doet het echt heel leuk en ze is goed!
  Ben blij dat ik geweest ben.