Modekleuren lente/zomer 2021

Vindingrijkheid en inventiviteit

De nieuwe trendkleuren voor lente/zomer 2021 zijn een explosie aan kleur. We kunnen na een pittig jaar als 2020 wel weer wat kleur gebruiken om de boel op te vrolijken. De kleuren stralen vindingrijkheid en inventiviteit uit, ze zijn origineel en krachtig, vol plezier en vernieuwing. De flexibele kleuren van de lente/zomer 2021 passen het hele jaar door bij een nieuwe levensstijl die keuzevrijheid mogelijk maakt.
Het is heel leuk om nieuwe modekleuren toe te voegen in je garderobe maar natuurlijk is het beter om de modekleuren niet slaafs te volgen. Ik raad je zeker aan om een kleurenanalyse te doen om te kijken welke van deze kleuren passen bij jouw eigen kleuren en uit het heersende modebeeld alleen dat aan te schaffen wat bij jou past. Wil jij weten welke van deze trendkleuren bij jou passen? Neem contact op voor een afspraak!

Illuminating

Illuminating: een kleur met een energieke aanwezigheid, bruisend, levenslustig, met een opbeurende uitstraling. Perfect voor het toevoegen van wat helderheid in een sjaal, schoenen, tas of topjes. Voor de durfals een spectaculaire jurk in deze nieuwe trendkleur! Deze verfrissende tint geel maakt een opmars. Illuminating geel is helemaal hot dit jaar en zorgt voor flink wat vrolijkheid in je garderobe.
 

Marigold

Marigold: een kleur met een verwarmende aanwezigheid, opgewekt, vrolijk, met een optimistische uitstraling. Kleur van de goudsbloemen. De oranjetinten uit jaren 1970 zijn al even terug in mode en zullen het straatbeeld nog wel even opfleuren. Toch is het niet voor iedereen een goed idee om deze gele kleur doordrenkt met goud en oranje te dragen, het koele zomer- en wintertype houden zich beter verre van deze hartverwarmende oranje.

Rust

Rust: een kleur met een aardse aanwezigheid, warm, kalm, met een natuurlijke uitstraling. Rust is een echte trendkleur deze lente en zomer. Niet alleen voor je kleding maar ook voor je accessoires. Als je je outfit graag wat rustiger wil houden, is het voor de lente- en herfsttypes onder ons goed bruikbaar als een tijdloze, neutrale kleur. 

Burnt Coral

Burnt Coral: een kleur met een uitnodigende aanwezigheid, vriendelijk, gemoedelijk, met een gezellige uitstraling. Burnt Coral is een uiterst vrouwelijke warme koraalkleur, die een zachte sfeer toevoegt. Een erg leuke accentkleur die uitstekend te combineren is met een warme neutrale kleur en je outfit is compleet! Degenen die niet bang zijn voor een spectaculaire kleurencombinatie combineren burnt coral met sprekende kleuren voor een speelse, jeugdige expressie. Deze vriendelijke kleur mag in je zomergarderobe niet ontbreken!

Raspberry Sorbet

Raspberry Sorbet: een kleur met een felle aanwezigheid, prikkelend, uitdagend, met een zonnige uitstraling. Een koele, smaakvolle verfrissing op zomerse, zwoele dagen. Raspberry Sorbet is als kleur een statement op zichzelf  en een echte 'moodbooster'. Met een touch van deze kleur ben je direct in beeld en steel je de show. Een buitengewone kleur voor een buitengewone persoonlijkheid. Zelfs een neutrale outfit met een raspberry sorbet kleurige schoen ziet er uitdagend en sexy uit!

Amethyst Orchid

Amethyst Orchid: kleur met een bloemige aanwezigheid, inspirerend, mystiek, met een luxueuze uitstraling. Paars met een vleug roze erin. Amethyst Orchid is een unieke kleur en straalt zelfverzekerdheid en elegantie af op de draagster. En hoewel het een opvallende kleur is blijft de uitstraling tegelijkertijd ook ingetogen en klassiek. Het combineren met andere kleuren zorgt vrijwel altijd voor een gewaagde kleurcombinatie. Een gedurfde en extravagante vervanging van de little black dress.

Green Ash

Green Ash: een kleur met een kalmerende aanwezigheid, koel, comfort, met een rustige uitstraling. Green Ash is een blauw-groene kleur die een gevoel van ontspanning geeft. Het groen is gebaseerd op de natuur, op de aandacht voor milieu en ecologie. We zijn op weg naar een duurzamere wereld en daar passen we onze garderobe ook graag op aan. Deze trendkleur is dan ook een charmante smaakmaker!

Mint

Mint: een kleur met een verfrissende aanwezigheid, origineel, herstellend, met een pittige uitstraling. Met de nieuwe groene kleurtrends kun je dit voorjaar twee kanten op. Je kunt kiezen voor de heldergroene Mint of de meer afgezwakte Green Ash. Wat ook opvallend en kenmerkend voor deze modetrend is, is dat de kleuren vindingrijk en innovatief met elkaar te combineren zijn. Mint is een kleur die staat voor vrij en out of the box; een kleur die niet te missen is in het vernieuwende modebeeld.

Cerulean

Cerulean: een kleur met een serene aanwezigheid, zacht, teer, met een ingetogen uitstraling. Vrijwel ieder jaar zit er wel een blauwtint bij de trendkleuren. Cerulean is een koele, lichte, poederachtige kleur blauw die heel geschikt is voor de koele zomer- en wintertypes. Het is een serene hemelsblauw en geeft een rustige look met tijdloze elegantie. Een lieflijke kleur die ook stoer te stijlen is!

French Blue

French Blue: een kleur met een opwindende aanwezigheid, uitbundig, turbulent, met een levendige uitstraling. French Blue is niet donkerblauw en is niet lichtblauw, wel een uiterst levendig blauw die zich goed leent als basiskleur in de garderobe van de koele kleurtypes onder ons. Het laat zich makkelijk dragen en combineren maar is ook simpel te pimpen. Combinatie met een fellere, heldere kleur maakt het tot een spannende, boeiende outfit.