Meer fleur met kleur

Life is art. Live yours in color.

Kleur van plezier

Voordelen van een kleurenanalyse

Ontdekken en accepteren van eigen unieke schoonheid

Duurzaam investeren in jezelf

Elke dag de beste versie van jezelf

Efficiƫnt en effectief shoppen

Een goed werkende mix&match garderobe is piece of cake

Make-up als kleuraccent en van toegevoegde waarde

Experimenteren met zelfvertrouwen

Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

Kleurrijk en buiten de lijntjes

Ontdekken en accepteren van eigen unieke schoonheid

Goed kleurgebruik versterkt en accentueert je natuurlijke schoonheid en kracht. Jouw eigen unieke persoonlijke kleuring wordt optimaal zichtbaar. Er wordt harmonie en balans aangebracht tussen jouw persoonlijke kleuren en de kleuren die je draagt. Je krijgt oog voor jouw eigenheid en dat geeft (meer) vreugde met jouw eigen uiterlijk en uitstraling. 

Duurzaam investeren in jezelf

Een kleurenanalyse is een eenmalige en duurzame investering in jezelf. Je valt 'levenslang' onder hetzelfde kleurtype (en dus kleurwaaier). Binnen het bij jou passende kleurpalet kan er gaande de jaren wel een verschil zijn in je meest flatteuze kleuren. Een update eens in de zoveel tijd kan dus een goede optie zijn. Een kleurenanalyse levert elke dag van je leven profijt en plezier op!

Elke dag de beste versie van jezelf

Een kleuradvies levert een harmonieus en representatief uiterlijk op. Iedere dag maak je optimaal gebruik van jouw natuurlijke kleuring en unieke schoonheid. Met goed kleurgebruik presenteer je dag in dag uit de beste versie van jezelf! Allereerst aangenaam voor jezelf maar ook voor de mensen in je omgeving, die van jouw mooiste zelf mogen genieten.

Efficiƫnt en effectief shoppen

Shoppen wordt een fluitje van een cent. Efficiënt en effectief, besparen van tijd en geld. Het gebruik van de kleurwaaier zorgt voor gemak bij de keus en aanschaf van geschikte kleding én accessoires. Alle kleuren passen bij jou en bij elkaar, voordeel van top tot teen!

Een goed werkende mix&match garderobe is piece of cake

Kleuren die in harmonie en balans zijn met jouw unieke kleureigenheid zijn ook volkomen in harmonie en balans met elkaar. Een goed werkende mix&match garderobe met oneindig veel mogelijkheden en perfect harmoniërend, is dan ook piece of cake.

Make-up als kleuraccent en van toegevoegde waarde

Ook make-up in de goede kleuren zorgt voor een zacht kleuraccent. Het harmoniërende kleurgebruik is van toegevoegde waarde in het ondersteunen en versterken van je natuurlijke schoonheid. Bij goed kleurgebruik is 'camoufleren' niet meer nodig en zorgt accentueren voor een optimale presentatie en uitstraling.

Experimenteren met zelfvertrouwen

Een kleurenanalyse leert je out-of-the-box kijken naar (nog) nieuwe en onbekende kleuren. En het mix&match concept maakt verrassende, nieuwe kleurcombinaties mogelijk. Vol zelfvertrouwen naar meer fleur met kleur!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...

Niet meer twijfelen, dubben, tobben of onzeker zijn. De wow-factor ben jijzelf, interessant, indrukwekkend, spannend, uniek, authentiek. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... ik zie elke dag mijn mooiste zelf in het land...

Kleurrijk en buiten de lijntjes

Je hoeft niet meer vast te houden aan veilig, vertrouwd en comfortabel. Je hebt alle mogelijkheden om kleurrijk buiten de lijntjes te kleuren en volledig jezelf te blijven, zelfexpressie met zelfvertrouwen. Door buiten de lijntjes te kleuren krijg je de mooiste tekening, jouw mooiste zelf!